ČO JE NOVÉ V „ÁČKU“

Nové tváre vo FOMATe ako svieži vietor pre kabínu

 
Ročník 2021/2022 je definitívne minulosťou, FOMAT Martin sa momentálne nachádza medzi sezónami, s čím prichádza taktiež otázka, ako bude vyzerať A-tím pred ostrým ligovým štartom. Manažment a tréneri sa do tvorby kádra pustili zostra, aby bolo čím skôr jasné, s kým sa dá počítať a s kým nie.
Očakávali sa zmeny, ktoré napokon nastali oboma smermi. Viacero hráčov FOMAT opustilo, menovite sa jedná o Richarda Šestáka (Teplička nad Váhom), Petra Jasenovského (Bánová), Lukáša Turčinu (v riešení hosťovanie v Žabokrekoch), Jakuba Buča (v riešení hosťovanie v Žabokrekoch) a Petra Kulicha (hosťovanie v Staškove). Vo FOMATe nepokračuje ani ukrajinský legionár Artem Radchenko, ktorý odišiel na skúšku do Srbska. Taktiež skončilo hosťovanie útočníka Martina Daudu, ktorého nateraz taktiež v Turci neuvidíme.
Na druhej strane, modro-biele farby v sezóne 2022/2023 oblečú nové tváre. FOMAT sa dohodol na spolupráci s dvojicou hráčov z Kysuckého nového Mesta. Jedná sa o Tomáša Brodňana a Andreja Cenigu. Prichádza aj Erik Bradiak z MFK Ružomberok, a martinské „áčko“ posilní taktiež Matej Siva z Tatran Sučany. Na skúške je aktuálne Andrej Chupáň z Kysuckého nového Mesta. Všetci zvyšní hráči na čele s Dmytrom Niemchaninovom či Miroslavom Barčíkom v prvom tíme FOMATu pokračujú aj v ďalšej sezóne.
A samozrejme nezabudneme informovať aj o pozícii hlavného trénera, na ktorej ostáva aj naďalej Šuhaj Pavol.
O ďalších posunoch v kádri vás budeme informovať na našom webe a na profiloch na sociálnych sieťach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *